مزایا و معایب راه‌اندازی کسب و کار خودتان – بخش دوم

مزایا و معایب راه‌اندازی کسب و کار خودتان – بخش دوم

همان‌طور که در بخش اول بحث کردیم، بسیاری از مردم آرزوی کارافرین شدن دارند و دوست دارند که کسب و کار خود را راه‌اندازی کنند. مزایای متعددی برای شروع یک کسب و کار جدید وجود دارد، اما هیچ چیز گران‌بهایی بدون دشواری حاصل نمی‌شود. اگر به اطراف خود نگاه کنید، افراد زیادی را نمی‌یابید که حاضر به تحمل سختی‌های کارافرینی و رویایی با چالش‌های ایجاد یک کسب و کار جدید باشند. حتی اگر اهداف والا و بلندپروازانه و انگیزه‌ی زیادی برای رسیدن به رویاهایتان داشته باشید، باید قبل از هر چیز از مشکلات ایجاد یک کسب و کار آگاه شوید:


معایب:

راه‌اندازی یک کسب و کار مانند یک شمشیر دو لبه است. با این که در نهایت به تحقق رویاهای شما منجر می‌شود، اما باید خود را برای رویارویی با چالش‌های زیادی آماده کنید:


  1. ساعات کار طولانی: در بیش‌تر موارد کسانی که بر روی کسب و کار خود فعالیت می‌کنند مجبورند گاه تا بیش از ۴۰ ساعت در هفته که ساعت کاری معمولی برای مشاغل سنتی است کار کنند. تبدیل به یک کارافرین شدن انتخاب مناسبی برای همه‌ی افراد نیست، ولی اگر در تصمیم خود مصمم هستید باید خود را برای ساعات کاری طولانی آماده کنید.

 

  1. درآمد نامشخص: شروع یک کسب و کار به هیچ وجه سرمایه‌گذاری ارزانی نیست. گاهی اوقات ممکن است تا چند ماه درآمدی کسب نکنید، به خصوص در زمان راه‌اندازی و شروع فعالیتتان. قبل از آن که به طور کامل شغل قبلی خود را رها کنید، از طریق جذب سرمایه‌گذار، دریافت وام و یا ایجاد حساب مخصوص برای کارتان منابع مالی کافی برای کسب و کارتان پیدا کنید.

 

  1. مسولیت: رییس بودن کار آسانی نیست. باید خود را برای مواجهه با شرایط و تصمیم‌های سخت آماده کنید و در زمان‌های حساس مسولیت کار را بر عهده بگیرید. این شما هستید که در صورت نارضایتی از کارمندانتان باید آنان را سرزنش کنید و اگر در کار خود مرتکب اشتباهی شدند، خبر اخراجشان را به آنان بدهید.

 

  1. احساس انزوا: زمانی که برای ایجاد کسب و کار خود، تمام پول و زمانتان را سرمایه‌گذاری می‌کنید، ممکن است در صورتی که هیچ کس از شما حمایت و پشتیبانی نکند احساس تنهایی و انزوا کنید.

 

  1. خطر شکست: بر اساس آمار، بیش از نیمی از کسب و کارهای جدید در ۵ سال اول فعالیتشان با شکست مواجهه می‌شوند. اگر به دنبال موفقیت در کسب و کار خود هستید، باید به کارتان ایمان داشته باشید و دورنمای کارتان را در نظر بگیرید. افراد موفق پس از چشیدن طعم شکست تسلیم نمی‌شوند، بلکه از اشتباهاتشان درس می‌گیرند و مسیر خود را ادامه می‌دهند.

 

  1. بی‌انگیزگی: با وجود تمامی چالش‌های موجود در راه کارافریی، داشتن انگیزه برای ادامه‌ی کار در بلند مدت دشوار است. به عنوان صاحب یک کسب و کار، باید هر روز با انگیزه‌ی تمام به دنبال رویاهایتان باشید، به خصوص هنگامی که هیچ تضمینی برای موفقیت کسب و کار شما وجود ندارد.

 

(منبع تصویر: PicJumbo)

۱ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.